info@serku.nl | 053-5725815

Nieuwbouw bedrijfspand De Greune

Serku is medio 2013 in heb bezit van een nieuw bedrijfspand gevestigd aan de Greune 6 te Haaksbergen. Dit pand is in samenwerking met bouwbedrijf Penterman gerealiseerd. De bouw is begonnen in 2012 en medio 2013 opgeleverd en in gebruik genomen door Serku bouw&kozijn techniek.

Het pand biedt ons de beschikking over een ruime werkplaats en opslag van onze voorraad kunststoffen. Tevens is hier de Service&Onderhoudsdienst van Serku gehuisvest. Ook verwelkomen wij hier graag alle onderaannemers voor het afhalen van hun goederen. Door de opsplitsing van het bedrijf maken wij tegenwoordig alleen aan de Tolstraat 18 nog kunststof kozijnen, en bevindt zich hier de werkvoorbereiding voor al onze werkzaamheden. Alle overige werkzaamheden zijn overgeplaatst naar de Greune. Momenteel wordt er nog gewerkt aan een nieuwe showroom.

Tevens over de kenmerken van het gebouw kunnen wij u melden dat het een zeer duurzaam bedrijfspand is, zo is op dit adres geen gasaansluiting aangelegd. Het bijzonder goed geisoleerde bedrijfspand is voorzien van eigen ‘brandstoffen’. Ook wel bekend onder de vakterm een passief gebouw. Dit is gerealiseerd doormiddel van een elektische luchtwarmtepomp (Mitsubishi PUHY-P300Y 33.5kW) die het gehele bedrijf in de winter zal verwarmen en in de zomer zal verkoelen. Deze energie wordt overgebracht doormiddel van ltv (lagetermperatuur verwarming) verwarming. Alle ruimtes behalve de werkplaats zijn dan ook voorzien van vloerverwarming. In de werkplaats hangen 4 elektrische werkplaatskachels (Prico Panther SE20 20kW). 1 van de plattedaken van het pand is geheel vol gelegd met de inmiddels zeer bekende zonnepanelen. Het betreft 134 panelen met ieder een opwekkend vermogen van 245wP en 2 omvormers van 15Kw. Deze installatie zal ons jaarlijks voorzien van ongeveer 28Kw elektrisch vermogen. Met deze eigen energiebron kunnen wij dus gemakkelijk de warmtepomp en de overige elektrische apparatuur binnen ons bedrijfspond voorzien van stroom. Ook in onze gespecialiseerde sector namelijk het produceren en monteren van kunststof kozijnen hebben wij het milieuvriendelijkste toegepast. Dit houdt in dat het gehele pand is voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen dat allemaal is beglaast met triple glas (3 laags). Bij de kantoren is ook nog gekozen voor zonwerende beglazing. Door al deze installaties en duurzame gedachten kun je stellen dat Serku bouw&kozijn techniek tegenwoordig een erg duurzaam bedrijf is!

Hopelijk heeft u zo een goed beeld gekregen van ons nieuwe pand. Graag begroeten wij u in de toekomst voor een bezoek aan ons bedrijfspand en misschien kunnen wij elkaar dan van dienst zijn.

De adres gegevens van dit nieuwe pand;

De Greune 6
7483 PH Haaksbergen