info@serku.nl | 053-5725815

Over Serku

Op 1 juli 1996 opent Serku Bouw & Kozijn Techniek haar deuren aan de Industriestraat in Haaksbergen. De hoofdactiviteit bestaat uit het plaatsen van kunststofkozijnen. Daarnaast worden er serres, erkers, dak opbouwen en kleine aan en verbouwingen gedaan. De zaken lopen goed en al gauw wordt de eerste werknemer aangenomen. De twee jaar die daarop volgen worden de werkzaamheden en het aantal werknemers uitgebreid.

In 1998 is Serku Bouw & Kozijn Techniek verhuisd naar de Tolstraat 7 in Haaksbergen, alwaar het ook de beschikking over een showroom krijgt. Het werk bevindt zich veelal in de regio Twente en Achterhoek, maar ook werkzaamheden in het midden en noorden van het land dienden zich aan. Steeds meer aannemers en particulieren kunnen de weg naar ons bedrijf vinden, waardoor ook het aantal werknemers toeneemt. Inmiddels is het team uitgebreid naar ca. zestien mensen.

In 2005 breidt Serku Bouw & Kozijn Techniek haar bedrijf uit met een pand aan de Tolstraat 20, zodat het inmiddels nijpende ruimte gebrek deels wordt opgelost. De kantoren worden naar de overkant van de straat verplaatst, zodat de showroom kan worden uitgebreid. Ook de opslag gaat naar Tolstraat 20.

In mei 2006 komt ook het pand aan de Tolstraat 18 vrij. Doordat er nog steeds een gebrek aan ruimte is, wordt er opnieuw verhuisd. Het complete kantoor verhuist. Aan de Tolstraat 7 is nu alleen nog de showroom en op Tolstraat 20 is de ruimte geheel in beslag genomen door de werkplaats en voorraad.

Het pand aan de Tolstraat 18 heeft een ruime hal waarin we onze eigen VEKA kunststofkozijnen willen gaan maken. In juli 2006 richten we ons tweede bedrijf op. Serku Kunststof BV. De fabriek wordt voorzien van machines en de eerste drie werknemers laten het eerste kunststofkozijn eind augustus van de band lopen.

In augustus 2007 krijgt Serku een eigen Service- en Onderhoudsdienst. Zie voor deze werkzaamheden het kopje service.

Recent nieuws